Copyright © Deca Designs | Made by Van Dijk

Collectie Maatwerk Meubelen

Hier vind u foto’s van Meubelen op maat die wij voor verschillende opdrachtgevers hebben mogen ontwerpen en maken.

 

Notenhouten bar

Boekenkast

Dressoir

Eettafel

Salontafel

Kast in Nis

Steigerhout

Bureau

TV / Audio meubel

 

3d impressies

U bevindt zich hier: Deca-Designs.nl > Maatwerk meubelen

Meubels op maat, van ontwerp tot eindproduct

Met meubels op maat geeft u uw interieur een persoonlijk karakter. Deca Designs biedt u een totaalconcept waarbij exclusiviteit, creativiteit en uw interieurwensen centraal staan. Wij beschikken over zowel een ontwerpstudio als over een werkplaats. Hier kunt u de gecreëerde ontwerpen in 3D bekijken. Wilt u het ontwerp voor uw meubels op maat nog aanpassen aan uw wensen? Dat is geen enkel probleem. Kortom, wij hebben alle faciliteiten in huis om uw interieur te ontwerpen én te vervaardigen. Onderaan de pagina vindt u een uitgebreide fotocollectie van onze meubels op maat!
Kasten op maat
Kasten op maat is een veelgevraagd product bij Deca Designs. Graag laten wij u zien wat wij zoal gemaakt hebben voor onze klanten omtrent kasten op maat. Bekijk de foto’s van boekenkasten, kast in nis en dressoirs. Allemaal door Deca Designs vervaardigde, specifieke kasten op maat.

Meubels op maat

U kunt bij ons terecht voor:
3d impressies
Eigen ontwerpstudio
Eigen ontwerpstudio
Naast een werkplaats beschikt Deca Designs ook over een ontwerpstudio. Hier worden de ontwerpen gecreëerd die u als klant in 3D kunt bekijken.
Uiteraard is het altijd mogelijk het ontwerp voor uw kasten op maat aan te passen aan uw wensen.
TV meubel op maat
Een TV meubel op maat is de ideale oplossing voor ieder interieur. Hoe groot of hoe klein uw TV ook is, wij maken altijd een prachtig bijbehorend TV meubel op maat. Voor alleen TV’s, maar indien gewenst ook met voldoende ruimte voor uw audioapparatuur zodat u een tv kast op maat krijgt. Bekijk de foto’s van de door Deca Designs gemaakte meubels en u vindt ongetwijfeld inspiratie voor uw eigen TV meubel op maat!

Zoekt u een meubel op maat in Rotterdam of omgeving?